Een zaal voor uw feest!

Wat heeft u te vieren? Van uw bruiloft tot de vrijdagmiddagborrel. Wij bieden u de ruimte.

De Borenburg, Eerlijk & Lekker beschikt over meerdere zalen. Onze Davidzaal, ideaal voor uw feest, bruiloft, verjaardag, jubileum, communie, babyborrel, vergadering, koffietafel en dergelijke, voor 30 tot wel 150 personen. Onze Theaterzaal is perfect voor uw feest, bruiloft, bedrijfsfeest, vergadering, seminar, koffietafel, concert, evenement en dergelijke tot wel 800 personen.

Ook de catering kunnen wij voor u oppakken. We hebben verschillende arrangementen voor koffietafels, buffetten en zelfs vergaderingen.

Uw Bruiloft of feest in De Borenburg, Eerlijk & Lekker, een dag om nooit te vergeten!
Wij kunnen voor u de hele dag verzorgen maar ook een deel ervan. Bij ons kunt u al terecht vanaf uw huwelijksvoltrekking.  Gevolgd door een lunch of diner met uw familie en vrienden, een receptie met al uw bekenden en een spetterende feestavond met entertainment. Ook verzorgen wij voor u alle denkbare culinaire versnaperingen. Zie ook onze arrangementen. Uw feest onze zorg.

Optreden met uw band, dansgroep of toneelvereniging?
De Theaterzaal heeft een groot podium met een uitgebreid licht- en geluidsplan. Deze wordt bediend vanuit de regiekamer. Professionele begeleiding is hier vereist.

Goed gelegen
Het grootste voordeel dat u heeft wanneer u één van onze zalen afhuurt, is dat de Borenburg van alle kanten goed bereikbaar is voor uw gasten. Binnen een kwartiertje bent u vanuit de Borenburg bijvoorbeeld in Heerlen, Hoensbroek of Valkenburg.
Met 20 minuutjes bent u in hartje Maastricht.

Heeft u specifieke wensen?
Bel direct naar 045 - 575 28 50 en maak een afspraak met een van onze werknemers. We bespreken dan direct hoe wij uw persoonlijke wensen kunnen invullen om tot een topfeest te komen.

De grote zaal in Voerendaal

Davidzaal

Theaterzaal

Buffet suggestie

Buffet presentatie

Bel 045 - 575 28 50

Of bekijk onze agenda.